logo

10-01-2023 22:01:46 Wegen hoofdtrainer Jack Visser en KC De Pein scheiden per direct.

Coach Jack Visser heeft vanavond aan de selectie en het bestuur van KC De Pein laten weten per direct te stoppen bij de club. De oefenmeester, die bezig was aan zijn tweede periode in Opeinde, vond dat er te veel verschil ontstaan was tussen de denkwijze van de club & selectie en de trainer uit Buitenpost. Na verschillende gesprekken tussen de selectie en bestuur kon uiteindelijk de oefenmeester toch de motivatie niet vinden om het seizoen af te maken.

Bestuur en selectie betreuren dit besluit en ondanks enkele signalen kwam het besluit alsnog als een verrassing. Graag hadden zij gezien dat het seizoen op een normale manier afgemaakt kon worden aangezien de prestaties niet per se heel slecht te noemen waren.

Ondanks alles wil de club de oefenmeester bedanken voor de afgelopen 3.5 jaar. De club kon ondanks 2 corona-jaren toch vooruitgang boeken qua resultaten en eindelijk de weg omhoog inslaan. Het is daarom zonde dat er op deze manier afscheid genomen moet worden van elkaar. Graag had de club het anders gezien, desondanks respecteert KC De Pein dit besluit.

Bestuur, TC en selectie zijn zich op dit moment aan het beraden over de verdere invulling van het trainerschap voor dit resterende seizoen. Enkele haast is hierbij geboden aangezien zaterdag het treffen met It Fean al op het programma staat. Mochten er tips zijn over de invulling hiervan mogen die gemeld worden bij TC of bestuur. Alle hulp is daarin welkom.

Bestuur en TC KC De Pein

 


10-01-2023 22:01:46 - Algemeen | Competitie | weekrapport

Reacties