logo

10-05-2020 22:05:52 Veilig korfballen bij KC de Pein... we gaan weer beginnen!

Door de versoepeling van de maatregelen is er voldoende perspectief ontstaan om de trainingen vanaf aankomende week weer te hervatten, hetzij onder strikte voorwaarden.

Er wordt getraind om beweging te stimuleren, er zijn geen wedstrijden.
Het is onze intentie om in het restant van mei en heel juni elke vrijdag deze trainingen aan te bieden.

De eerste trainingen zijn vrijdag 15 mei.

Hou altijd anderhalve meter afstand van de trainers (ook trainers onderling).
De jeugd tot en met 12 19 jaar hoeft hier niet op te letten, voor de oudere jeugd en senioren geldt de ‘anderhalve meter’ regel ook tijdens de trainingen. De trainers wordt gevraagd hier geschikte oefenvormen voor te bedenken.

Belangrijk!
Waar we altijd gewend zijn om ons af te melden bij trainingen dien je jezelf in de huidige situatie juist aan te melden. Aanmelden doe je rechtstreeks bij je trainer en uiterlijk 24 uur van tevoren.
Door beperkende maatregelen in beschikbare ruimte en materiaal is er een maximum aantal plekken voor spelers om mee te trainen.

We trainen op de vrijdags volgens een strikt schema. Hier wordt in principe niet van af geweken. Alleen in overleg met de Corona Coördinator kan er eerder gestopt worden dan voorgeschreven tijden.
Kom op zijn vroegst tien minuten van te voren op het veld, maar kom niet te laat. Neem je eigen bidon mee (voorzien van naam). Kleedkamers, kantine en toilet zijn gesloten, na de training gaan we meteen van het terrein af en naar huis. Het is dus thuis douchen.

Ouders mogen het terrein niet betreden, kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets of eigen auto. Kinderen die gebracht worden kunnen bij het hek afgezet worden. (Tút en der út)  

Voor aanvang en achteraf dient elke speler en trainer zijn handen te ontsmetten en tussen trainingen in wordt het materiaal ook ontsmet. 

De trainers die altijd voor de ploegen stonden zijn in eerste instantie zo ook weer ingedeeld. Daar waar mogelijk trainen de teams weer in dezelfde samenstellingen.

Het (concept) schema is gemaakt en ziet er als volgt uit:
A. 16.45-17.45 uur jeugd tot en met 12 jaar (E1 en E2)
Max 16 spelers. Trainer: Dagmar en Marije en/of Astrid
B. 18.15-19.15 jeugd 13 tot en met 16 jaar (C1 en B1)
Max 8+8 spelers. Trainer: Jan K en/of Romke (C1) en Hidde en/of Anouk (B1)
C. 18.30-19.30 uur jeugd 15 tot en met 18 jaar (A1 en A2)
Max 16 spelers. Trainer Christiaan en/of Bonne.
D. 19.30-21.00 uur senioren vanaf 19 jaar (selectie)
Max 16+16 spelers. Trainer Jack en Koop
E. 19.50-20.50 uur recreatief senioren vanaf 19 jaar (Pein 4 + overig)
Max 16 spelers. Trainer Jan vd H

Per 22 mei:
A, C en E vind plaats op het korfbalveld
B en D vind plaats op het C-veld

Belangrijk!
Voor elke trainingsavond zijn er drie vrijwilligers als Corona Coördinator (CoCo) nodig die toezicht houden op het protocol. Dus toezicht op het desinfecteren van de handen en het materiaal. De uitleg en middelen hiervoor worden door de club uitgereikt/aangeboden.
Deze vrijwilligers zijn tevens eindverantwoordelijk voor de organisatie van de trainingsavond gedurende de periode dat ze aangesteld zijn. Een CoCo mag spelers de toegang aan het sportterrein ontzeggen of ongenode gasten wegsturen. De hoofdtaak zal echter zijn om iedereen weer welkom te heten op ons sportpark en toezien op de naleving van de hygiëneregels.
Zonder CoCo geen trainen!

Er zijn drie ‘diensten’ voor de CoCo die elke week ingevuld moeten worden:
CoCo 1: 16.00-18.00
CoCo 2: 17.45-19.45
CoCo 3: 19.30-21.15

 

Meedoen aan de training? Stuur een bericht naar je trainer!
Meehelpen als CoCo, meld je dan zsm aan bij Dennis. Als er verder nog vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande stuur een bericht naar iemand van het bestuur.

Namens bestuur KC de Pein
Dennis de Wit


10-05-2020 22:05:52 - Algemeen | Teams | Activiteiten | weekrapport

Reacties