logo

16-03-2020 21:03:34 Sportwereld staat langer stil; Restant zaalcompetitie afgelast & KC de Pein Samen

Een vreemd, korfballoos weekend werd zondagmiddag afgesloten met verregaande en verlengde maatregelen vanuit de overheid. Zoals te raden valt zullen de maatregelen ook zijn gevolgen hebben voor de korfbalsport. Vandaag is vanuit de korfbalbond duidelijk geworden dat de zaalcompetitie volledig afgelast is voor de Peinder teams. Over de rangschikking in het wedstrijdkorfbal wordt op een nader moment en uiterlijk 20 maart beslist.
De veldcompetitie die begin april zou starten is sowieso uitgesteld tot half april. Het hele verhaal is te lezen op de KNKV Site: https://www.knkv.nl/nieuws/coronavirus-updates

Aangezien het verenigingsleven gepauzeerd is zijn wij als bestuur ook sterk in afwachting van definitieve scenario's welke uitgewerkt zullen moeten worden. Vooralsnog lopen automatische zaken gewoon door zoals de vaste kosten en daarom ook de contributie-inning. Als hier persoonlijke vragen of opmerkingen over zijn dan verzoeken we jou om contact op te nemen met Dennis; Dennis@kcdepein.nl / 0614323789.

Iedereen betrokken bij KC de Pein wordt getroffen door de maatregelen om de virusverspreiding af te remmen. Leden die niet naar school kunnen, leden en ouders van leden die in cruciale sectoren werkzaam zijn, leden die niet aan het werk kunnen of mogen en (ere)leden die met de nodige vragen of zorgen thuis zitten.
We zijn natuurlijk trots op eenieder die zich nu inzet voor de maatschappij en het meest trots op de leden die het dagelijks leven en de zorg voor anderen zo goed als mogelijk door laten gaan in de cruciale sectoren.

Nu de fysieke contactmomenten er niet meer zijn en de weekenden zonder sportactiviteiten voorbij gaan is onze vereniging machteloos wat betreft het reguliere aanbod van (spel)activiteiten en gezelligheid. Die tijd komt ooit weer terug. Tot die tijd willen we als club niet stilzitten.

Vanuit bestuur en leden willen wij datgene waar we zo goed in zijn, samen sportief presteren toch op één of andere manier inzetten voor elkaar en/of de regio... maar altijd op 'veilige' afstand.
We hebben een ruim digitaal netwerk en een website waarmee we een relatief groot aantal personen kunnen bereiken. Als iemand hulp zoekt kunnen wij wellicht hulp vinden binnen onze gelederen. Ook spontane oplossingen of ideëen om elkaar te ondersteunen geven wij graag het podium. Soms is het al een opluchting als de zinnen verzet kunnen worden door middel van een leuke puzzel of quiz...

Ook hierbij: Bij initiatieven, vragen of opmerkingen hier over graag contact op te nemen met Dennis; Dennis@kcdepein.nl / 0614323789.

Praktische zaken waar we bijvoorbeeld nu al mee kunnen beginnen zijn:
- Inventarisatie voorraad kantine. De voorraad is laag aangezien we in het zaalseizoen zitten, maar eten weggooien is zonde; we gaan kijken of we hier een passende bestemming voor kunnen vinden.
- Materiaal te leen. Iemand die een paal, korf en/of bal wil lenen voor in de achtertuin kan deze op afspraak ophalen. Er zijn grondpennen voor gras en platen voor op een terras beschikbaar. 

In alle gevallen houden we rekening met de door de overheid opgelegde maatregelen en denken we om jouw en onze gezondheid.


16-03-2020 21:03:34 - Algemeen | weekrapport

Reacties