logo

29-11-2023 14:11:39 Popquiz 2000 Live in de feesttent! Kaarten via KC de Pein te bestellen!!!

Van Kerstnacht tot Oudejaarsnacht slingert Radio 2 traditiegetrouw de Top 2000 de ether in. Hierin worden de bij stemming tweeduizend populairst bevonden liedjes aller tijden achter elkaar gedraaid. Ook de Peinder activiteitencommissie doet aan deze lijst mee en daarom organiseren we dit jaar de Popquiz2000 Live. Een popquiz met liveband en diverse verrassingen die volledig in het teken staat van Dé lijst der lijsten!

Onder leiding van de Iduna quizmasters, met de band Deun van Seun en aan de hand van muziekfragmenten, beeldfragmenten en algemene vragen, nemen teams het tijdens de quiz in tien ronden tegen elkaar op. Van de vroege beginjaren van de popmuziek: de 50s en 60s tot aan de jaren 00; alles komt voorbij in de hitlijstenstrijd.

Tijdens deze epische quiz vallen er leuke prijzen te winnen én natuurlijk vrijkaarten voor een concert naar keuze in Iduna. Luister jij tussen kerst en oud & nieuw dag en nacht naar Radio 2? Weet jouw team het antwoord op vragen als “Waar staat het hotel van The Eagles”? Of ben je een wandelende muziekencyclopedie en denk jij dat je het in je hebt om deze quiz te winnen? Doe dan mee!

Meedoen? Tickets kosten € 4,-  per persoon en je kan in teams van vier tot zes personen meedoen. Losse tickets zijn in de voorverkoop te krijgen bij diverse verenigingen ( zie lijst onderaan ) en bij 2 particuliere verkoop adressen. Je geeft je op per team; en kan bij het afhalen van de tickets alvast je teamnaam doorgeven.

Deun van Seun is het vrolijke alter ego van Jankobus Seunnenga (Pigmeat, Kobus gaat naar Appelscha), Een 3-mans orkest dat al op festivals als Paaspop, Lowlands en de grotere Nederlandse concertzalen te bewonderen was. Op hun eigen knotsgekke en hilarische wijze zal Deun van Seun tijdens de Top2000 Quiz  nummers uit de Top 2000 en bewerkingen van deze klassiekers ten gehore brengen. Raad jouw team ze allemaal?

De Popquiz2000 Live is een quiz die in het teken staat van de Top2000 en sinds 2013 jaarlijks in Poppodium Iduna gehouden wordt als aanvulling op de reguliere popquiz. Speciaal voor deze uitwedstrijd hebben de quizmasters van Iduna een Peinder editie van de quiz gemaakt waarbij ze teruggrijpen op publieksfavoriete quizonderdelen uit 10 jaar popquiz. Oude favorieten met nieuwe vragen!

 

Kaarten te verkrijgen bij:
Voetbal vereniging ONT
Korfbalvereniging  KC de Pein
Fanfarekorps Apollo-Foarút
Familie Keuning, Reinder de Vriessingel 41
Familie Merk, Kommisjewei 178

Zie ook:

 


29-11-2023 14:11:39 - Algemeen | weekrapport

Reacties