logo

31-03-2022 17:03:53 72e Jeugdtoernooi KC De Pein

Zoals reeds eerder bekend gemaakt zal ons jeugdtoernooi dit jaar plaatsvinden op zaterdag 25 juni.

Voor deze editie hebben zich 23 verenigingen aangemeld met totaal 117 teams. Voor het Kangoeroe-evenement zijn tot nu toe 122 Kangoeroes aangemeld. We zijn zeer verheugd met dit grote aantal. Volgens ons een teken dat het goed gaat met de aanwas van de jeugd.  

Voor het eerst krijgen G-teams (voor spelers met een beperking) de mogelijkheid aan ons toernooi mee te doen. Er hebben zich hiervoor drie teams aangemeld. We hopen nog op een vierde team, maar ook met drie teams zal het toernooi voor hen doorgaan.

Eerdere jaren was het “Grabbelbad” voor de pupillen een groot succes.  De toernooicommissie heeft daarom besloten deze activiteit dit jaar weer te organiseren. Voor de jongste jeugd zal tevens een optreden worden verzorgd door de Coolkids Party www.coolkidsparty.nl Voor de aspiranten en junioren is er weer een behendigheidsspel.

Ons toernooi vraagt ieder jaar een grote inspanning van de toernooicommissie en van de vele vrijwilligers, waar we gelukkig altijd zonder problemen een beroep op kunnen doen.

De voorbereidingen zijn dus in volle gang. Wij als commissie vertrouwen erop dat de vrijwilligers die binnenkort benaderd worden hun medewerking (weer) zullen toezeggen.

Voorts willen we alle eigen jeugdleden, hun ouders en alle seniorenleden er alvast op attenderen 25 juni vrij houden.

Voor meer informatie over ons toernooi zie: http://jeugdtoernooi.kcdepein.nl/

Namens de jeugdtoernooicommissie,

Janco Akkerman

Janco Akkerman - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


16-03-2022 12:03:25 WIK’34 D2 versus KC de Pein D1 ‘Aanvalsmachine draait op volle toeren’

Zaterdag 12 maart reisde het topteam de Pein D1 af naar Dâmwald. Eenmaal daar aangekomen wachtte het team WIK ’34 in spanning af op wat ging komen. Want onze spelers waren in goede moed, samen met mascotte Appelsap begonnen ze de wedstrijd met een heuse Yell. Helaas misten we deze wedstrijd de altijd constante Romeé maar gelukkig wel aanwezig na een korte korfbal stop de grappige vrolijke Jurre.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | Teams | weekrapport


13-03-2022 13:03:43 De Pein wint wederom ruim van Leonidas.

Zaterdag 12 maart stond het 2e duel in twee weken tijd tussen De Pein & Leonidas op het programma, de heenwedstrijd werd heel eenvoudig gewonnen door de geelhemden (24-4) dus De Pein was met veel vertrouwen afgereisd naar Noordwolde.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | weekrapport


10-03-2022 21:03:01 De Pein D1 wint ook van It Fean D2.

Zaterdag 5 maart heeft ons D1 team de wedstrijd gespeeld tegen It Fean D2, thuis (zaal Houtigehage). We waren rond 9:30 aanwezig en hadden genoeg tijd om onze tactiek te bepreken. We hebben inmiddels al flink wat wedstrijden gewonnen en zijn op de goede weg voor het kampioenschap.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | Teams | weekrapport


09-03-2022 12:03:43 72e Jeugdtoernooi KC De Pein