logo

13-06-2022 20:06:48 De Pein neemt voorlaatste horde op weg naar kampioenschap.

Zaterdag 11 juni stond de returnwedstrijd van De Pein – WIK’34 op het programma in Damwoude. Dit omdat de vorige wedstrijd gespeeld werd in Opeinde gezien de veldverlichting op een doordeweekse avond bij WIK’34 niet echt optimaal is.Nadat de scheidsrechter er ook achter gekomen was dat de wedstrijd in Damwoude plaatsvond en arriveerde op het sportpark, kon de wedstrijd toch beginnen.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | weekrapport


01-06-2022 20:06:50 Invicta D1 - De Pein D1

De eerste retourwedstrijd van dit veldseizoen bracht de jeugdige toppers van de D1 naar Kollum om tegen de oranjehemden van Invicta D1 hun kunsten te laten zien. De coaches waren ondanks een kort nachtje vanwege gezellige avond Oerrock goed scherp en brachten dit over op de kinderen. Deze starten zeer scherp aangemoedigd door Romydie ondanks haar blessure graag mee wil om haar ploeggenoten aan te moedigen. Dit was niet tegen dovemansoren gericht en naar aan aantal mooi uitgespeelde aanvallen viel de 1-0 voor De Pein. Dat dit niet het laatste doelpunt was in de 1ste helft wist iedereen alleen duurde het wel lang voor er meer doelpunten volgenden. De ruststand van deze spannende wedstrijd was 2-1 voor de Pein.

Waar vorige week tegen de zelfde tegenstander het een zeer spannende wedstrijd bleef was hier vandaag geen sprake van want de 2de helft werd gestart met een vlug doelpunt van de geelzwarte brigade. De rest van de 2de helft werd er strak verdedigd en voorsprong langzaam uitgebouwd naar ene mooie 6-1 overwinning. Op de terugweg in de auto werd er dan ook druk gespeculeerd over de mogelijkheden om nogmaals kampioen te worden. Er werd bedacht dat dit alleen mogelijk was als alle wedstrijden werden gewonnen dit was dan ook de doelstelling voor het komende jaar.

 

Groetjes Jenthe

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | Teams | weekrapport


29-05-2022 20:05:28 KC De Pein neemt revanche op WWC

Zaterdag 28 mei stond voor vele Peinders al enkele weken met rood omcirkeld in de agenda, niet alleen vanwege het Oerrock-festival maar met name vanwege de wedstrijd tegen WWC.

Eerder dit seizoen leed het 1e daar namelijk haar tot nog toe enige (officiële) nederlaag dit seizoen waardoor er nog een rekening open stond. Destijds overblufte WWC de geelhemden met hun fysieke en directe spel en lieten de spelers zich uit de wedstrijd halen. Deze zaterdag was dat allemaal anders, de thuisploeg was gebrand om een resultaat te halen en liet daar de biertjes op het eerdergenoemde festival graag voor schieten. Dat was al te merken tijdens de voorbespreking, alle blikken stonden er geconcentreerd op en iedereen wist wat er vandaag te doen stond.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | weekrapport


26-05-2022 11:05:53 Zaterdag 28 mei; de topper De Pein 1 - WWC 1