logo

27-05-2023 16:05:15 Jeugdtoernooi zonder programmaboekje?

De voorbereidingen voor ons toernooi zijn op dit moment in volle gang. Het wedstrijdschema staat inmiddels (met de scheidsrechters) op de site van het jeugdtoernooi www.kcdepein.nl/jeugdtoernooi

Ook de schema’s van de nevenactiviteiten ’s ochtends en ’s middags staan er op, evenals het programma voor de Kangoeroes.

Net als vorig jaar doen er aan ons jeugdtoernooi ook weer G-teams mee. Dit zijn teams die bestaan uit spelers met een beperking. Er hebben zich hiervoor 4 teams aangemeld, te weten de G-teams van KV Oerterp, KV LDODK/Rinsma Modeplein, KV Emmeloord en KV Leeuwarden. Ze spelen in 4-tallen monokorfbal, waarbij een wedstrijd 10 minuten duurt en ieder team 6 wedstrijden speelt. De G-teams zullen aantreden tijdens het middagprogramma van ons toernooi. De deelname van de G-teams aan ons toernooi is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Smallingerland via het budget Sportakkoord.

Dit jaar heeft de jeugdtoernooicommissie besloten, in het kader van duurzaamheid, geen papieren programmaboekje meer uit te brengen. Er wordt naar de deelnemende verenigingen, de scheidsrechters, de sponsoren en andere belanghebbenden nog wel een digitaal programmaboekje  verstuurd.

Alle leden en andere vrijwilligers die hebben toegezegd aan het jeugdtoernooi hun bijdrage te willen leveren, willen wij hiervoor alvast hartelijk bedanken. Zonder jullie medewerking zou het grootste jeugdkorfbaltoernooi van Noord Nederland niet door kunnen gaan.

De toernooicommissie,

Evie, Anneke, Marrit, Koop en Janco

 


27-05-2023 16:05:15 - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport

Reacties