logo

21-04-2022 16:04:29 Jeugdtoernooi met G-teams

Voor het eerst doen er aan ons jeugdtoernooi ook G-teams mee. Dit zijn teams die bestaan uit spelers met een beperking. Er hebben zich hiervoor 4 teams aangemeld, te weten de G-teams van KV Oerterp, KV LDODK/Rinsma Modeplein, KV Flamingo’s en KV Leeuwarden. Ze spelen in 4-tallen monokorfbal, waarbij een wedstrijd 15 minuten duurt en ieder team 3 wedstrijden speelt. De G-teams zullen aantreden tijdens het middagprogramma van ons toernooi. De deelname van de G-teams aan ons toernooi is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Smallingerland via het budget Sportakkoord.

De voorbereidingen voor ons toernooi zijn op dit moment in volle gang. De indelingen van de klassen zijn klaar en ook het wedstrijdschema. Momenteel zijn we o.a. druk bezig met het vinden van voldoende scheidsrechters, het regelen van de velden en materialen, het werven van sponsors, de invulling (en maken van schema’s) van de nevenactiviteiten en het benaderen van vrijwilligers hiervoor. Zodra er voldoende scheidsrechters zijn kan er begonnen worden met hen wedstrijden toe te wijzen.

Genoeg te doen dus en dat doen wij als commissie met veel inzet en veel plezier, waarbij er regelmatig wordt vergaderd en er ieder jaar weer nieuwe uitdagingen zijn, waarvoor we ook iedere keer weer een oplossing vinden.

De toernooicommissie,

Evie, Anneke, Marrit, Koop en Janco


21-04-2022 16:04:29 - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport

Reacties