logo

12-06-2013 09:06:46 Informatie over de veterchips voor tijdsregistratie

Voor het eerst in 27 jaar wordt de tijdsregistratie op de Intersport Evink Leijenloop verwerkt door middel van chips. Er wordt gewerkt met unieke chips (dus geen universele chips die lopers zelf mee kunnen brengen) die aan de veters dienen te worden bevestigd op de wijze zoals op de foto weergegeven.

 

 

Voorinschrijvers: voorafgaand aan de Leijenloop ontvangen jullie - na het inleveren van de geprinte email met daarin borstnummer - het fysieke borstnummer plus de chip. Daarbij dient ook de betaling te worden voldaan: voor de voorinschrijvers is dit €4 voor de 5,2 km en €7 voor de 12 en 21 km. Na afloop moeten het borstnummer en de chip weer worden ingeleverd in ruil voor een aandenken.

 

Na-inschrijvers: de inschrijving op de dag zelf gaat open om 12.00 uur. Na de inschrijving en betaling (€5 voor 5,2 km en €8 voor 12 en 21 km) ontvang je een borstnummer plus chip, die na afloop weer moeten worden ingeleverd in ruil voor een aandenken.

 

Let op: het is belangrijk dat het borstnummer en de chip na afloop weer worden ingeleverd! Niet inleveren betekent geen uitslag en doorberekening van de kosten.

Lopers met schoenen zonder veters dienen er dus rekening mee te houden dat de chips dan lastig te bevestigen zijn.

 

Bij vragen of opmerkingen kunt u mailen naar organisatie@leijenloop.nl.

 

Het aantal voorinschrijvingen ligt momenteel op ruim 350! Inschrijven via de site kan nog t/m donderdag 13 juni 18:00 uur en levert je €1 korting op!


12-06-2013 09:06:46 - Leijenloop

Reacties