logo

29-09-2023 17:09:26 Flamingo’s C1 - KC De Pein C1

Woensdag 20 september 17.45 uur, op dit wat vreemde tijdstip voor werkende mensen, stond de wedstrijd de Flamingo’s C1 tegen Pein C1 op het programma. Dus reisden we met de jonge heren en dames naar Buitenpost voor een uurtje vertier en spanning. 

In het eerste gedeelte van de wedstrijd werd er vooral goed verdedigd door zowel de Pein als de Flamingo’s. Een enkele schietkans werd gecreëerd maar de bal rolde daarbij niet door de korf.

Op een schot van Romy na gebeurde er vrijwel niets, ook de tegenpartij wist de korf niet te vinden.

Door wat slordige aanspeelballen over en weer, soms te hard soms te zacht, gingen de aanvallen moeizaam.

Toch opeens in de 24e minuut wist Bouwe het eerste punt te maken, met deze magere stand werd de pauze bereikt.

In de tweede helft werd het al snel 1-1, maar Teun maakte vlot achter elkaar de 1-2 en de 1-3. Dat gaf weer wat ruimte, het spel werd beter maar ook de tegenpartij kwam beter in de wedstrijd. Zij misten een paar mooie kansen wat dan geluk betekent voor de Pein.

Het geluk bleef niet aan onze zijde want uiteindelijk wist de Flamingo’s met twee mooie aanvallen de 2-3 en de 3-3 te maken.

De Pein kon weer opnieuw beginnen. Met nog zo’n 10 minuten speeltijd op de klok werd er een overtreding gemaakt op Amira, de scheidsrechter die overigens niet partijdig was zag hier een strafworp in.

Deze strafworp werd vakkundig benut door Bram 3-4. Wat volgde was een aantal spannende minuten, gelukkig voor de Pein doet Teun niet altijd wat de trainers van hem vragen en maakt hij van grote afstand met een prachtig schot een punt.

Door een aantal blessures en vetermomenten liet de scheidsrechter nog een paar minuten doorspelen, maar die werden doorstaan door prima te verdedigen. Toen eindigde de wedstrijd in een mooie 3-5 overwinning!

We hebben weer genoten van het leuke spel en wensen de spelers veel plezier en succes toe in het komend veldseizoen.

Hartelijke groeten familie Romy Stel/Witveen.


29-09-2023 17:09:26 - Algemeen | Competitie | Teams | weekrapport

Reacties