logo

11-09-2015 13:09:50 Feestelijk weekend in Opeinde wordt met derby afgesloten

Met een 'kleintje Dorpsfeest' wordt komend weekend een feestje. Zondagmiddag 14.30 uur wordt dit afgesloten met de derby De Pein 1 - TFS 1. Een wedstrijd die de laatste jaren niet vaak op het programma is gekomen, maar welke in de historie vaak is gespeeld. Voor beide teams geldt dat ze nu echt punten moeten gaan pakken om aan te sluiten anders zal er in de onderste regionen gestreden worden. 

De vóórwedstrijd is De Pein 2 - Korwi 2. Een onbekende tegenstander, maar Korwi zit in hetzelfde schuitje als ons tweede team; de eerste twee wedstrijden verloren en snakkend naar de punten. Voor De Pein 2 zal dat dan (eindelijk) loon naar werken zijn, want ondanks leuk spel en een fanatieke start kunnen wedstrijden (nog) niet met veel (doel)punten afgesloten worden. Wat extra steun hierin is altijd gewenst; aanvang 13.00 uur.

Voor eenieder die al wat eerder een derby wil zien is er om 11.00 uur in Rottevalle de wedstrijde Wêz Handich A1 - De Pein A1. beide teams treffen elkaar aankomende donderdag ook in de juniorenbeker. Op het Quicktoernooi waren de krachten al eens gemeten, maar zaterdag de eerste echte ronde.

De D1 speelt morgen 10.00 uur een thuiswedstrijd en de overige teams spelen uitwedstrijden. Voor het volledige programma is er de competitiepagina.


11-09-2015 13:09:50 - Competitie | Beker | weekrapport

Reacties