logo

21-05-2020 14:05:39 Een bericht van de trainers

Na het abrupte niet uitspelen van zowel de zaal als de veldcompetitie, is er voor ons een lange periode van gedwongen niet meer, samen trainen, wedstrijd spelen en gezellig samen zijn ingegaan.

Wat mij opvalt is hoe snel het leventje zonder sport in je systeem gaat zitten. Het is dan ook niet makkelijk om uit je luie stoel te komen en er toch voor te zorgen dat je fysiek in vorm blijft. De kracht van het groepsgebeuren is dat degenen die zichzelf er moeilijk toe kunnen zetten om aan zichzelf te werken, vaak door hun teamgenoten worden gemotiveerd. 

Aangezien het gezamenlijk trainen (onder restrictie) er voor de aankomende periode weer in zit kunnen we er met elkaar voor zorgen dat we weer gezellig kunnen sporten en met elkaar weer fit geraken.

Na de zomervakantie staat er weer een nieuwe competitiestart voor de deur. Los van alle perikelen gaan we dus een voorlopig voorbereidings programma maken.

 

Voorlopige voorbereiding seizoen 2020 - 2021

Week 33 Dinsdag 11 augustus
Training 
Vrijdag 14 augustus
Training
 
Week 34  Dinsdag 18 augustus
Training
Vrijdag 21 augustus
Training
  
Week 35 Dinsdag 25 augustus
Training
 Vrijdag 28 augustus
Training
Za/Zo 29/30 aug oefenweekend  
 Week 36  Dinsdag 1 september
Training
 Vrijdag 4 september
Training
 5/6 sept start competitie 
        

Koop en ik hebben samen met de technische commissie de ambitie uitgesproken om voor het nieuwe seizoen absoluut te gaan voor promotie op het veld en in de zaal. In beide competitie`s spelen we in de 4e klasse.

Afgelopen seizoen hebben we laten zien dat we het 3e klas niveau regelmatig kunnen aantikken maar het is wel degelijk zaak om nog de nodige groei te laten zien. Een heel stel jonge ambitieuze ex junioren staan te trappelen om onze selectie te versterken en ook proberen we extern te zoeken naar spelers met kwaliteit die samen met ons het plan, wat we voor ogen hebben tot uitvoer te brengen.

Om de ambitie van de trainerstaf te kunnen laten slagen moet het onze gezamelijke ambitie als selectie worden. We gaan dus zo snel mogelijk met elkaar de doelstellingen voor het nieuwe seizoen bepalen.

De gelegenheid om in ieder geval 1x in de week te kunnen trainen is aanwezig. Door de grote animo is het programma aangepast zodat we in twee groepen kunnen trainen en iedereen mee kan doen.

 

Groeten, Jack Visser en Koop v/d Velde


21-05-2020 14:05:39 - Algemeen | Teams | weekrapport

Reacties