logo

10-02-2022 20:02:44 Corona-update Februari

Na een periode van niet mogen sporten en langzaam aan weer wat trainen zijn de ontwikkelingen inmiddels in een stroomversnelling gekomen.

Inmiddels draait de competitie en gaan we richting de tweede ronde. Op moment van schrijven gelden er nog maatregelen zoals CTB bij wedstrijden voor spelers en publiek en beperkingen op de hoeveelheid publiek op tribune en in de kantine.

En dan was er nog de nieuwe indeling p/d regeling vanuit de KNKV en discussie of verontwaardiging hierover. We nemen het maar aan als voldongen feit.

We zien daarnaast toch ook wel veel afgelastingen ivm besmettingen en quarantaines, dus de herstart voelt toch nog onwennig. Het vierde team heeft besloten om in de zaal niet te gaan spelen (wel trainen).

Voor nu is het dus zo:

Pein 1 speelt in een poule van 4 om de eer en speelt volgend jaar in de derde klasse (De 4e klasse verdwijnt)

Pein 2 speelt in een poule van 4 en kan bij een eerste plaats nog promotie afdwingen. De eerste wedstrijd werd gewonnen.

Pein 3 speelt ook in een poule van 4, grotendeels op zondag, en kan ook voor promotie strijden bij poule winst. De eerste wedstrijd was echter al afgelast ivm personele bezetting bij de Peinders en een te druk programma.

 

De A's, D's en E's spelen hun programma wat al voor de lockdowm stond. Althans, de wedstrijden waarbij beide teams genoeg spelers kunnen opstellen... dat blijkt elke week weer een opgave voor menig tegenstander of Peinder team.

 

We maken er het beste van!

 

p.s.

Publiek is welkom bij de wedstrijden. We verzoeken echter bij iedereen om dit tot een minimum te beperken.
Wat ons echter wel van het hart moet: Korfbal is een familiesport en de 'vaste' supporters van Pein 1,2,3 zit veelal in de categorie familie. We hopen diegene die wil de komende weken dan ook zeker wel langs de lijn te zien.


10-02-2022 20:02:44 - Algemeen | Competitie | weekrapport

Reacties