logo

31-03-2022 17:03:53 72e Jeugdtoernooi KC De Pein

Zoals reeds eerder bekend gemaakt zal ons jeugdtoernooi dit jaar plaatsvinden op zaterdag 25 juni.

Voor deze editie hebben zich 23 verenigingen aangemeld met totaal 117 teams. Voor het Kangoeroe-evenement zijn tot nu toe 122 Kangoeroes aangemeld. We zijn zeer verheugd met dit grote aantal. Volgens ons een teken dat het goed gaat met de aanwas van de jeugd.  

Voor het eerst krijgen G-teams (voor spelers met een beperking) de mogelijkheid aan ons toernooi mee te doen. Er hebben zich hiervoor drie teams aangemeld. We hopen nog op een vierde team, maar ook met drie teams zal het toernooi voor hen doorgaan.

Eerdere jaren was het “Grabbelbad” voor de pupillen een groot succes.  De toernooicommissie heeft daarom besloten deze activiteit dit jaar weer te organiseren. Voor de jongste jeugd zal tevens een optreden worden verzorgd door de Coolkids Party www.coolkidsparty.nl Voor de aspiranten en junioren is er weer een behendigheidsspel.

Ons toernooi vraagt ieder jaar een grote inspanning van de toernooicommissie en van de vele vrijwilligers, waar we gelukkig altijd zonder problemen een beroep op kunnen doen.

De voorbereidingen zijn dus in volle gang. Wij als commissie vertrouwen erop dat de vrijwilligers die binnenkort benaderd worden hun medewerking (weer) zullen toezeggen.

Voorts willen we alle eigen jeugdleden, hun ouders en alle seniorenleden er alvast op attenderen 25 juni vrij houden.

Voor meer informatie over ons toernooi zie: http://jeugdtoernooi.kcdepein.nl/

Namens de jeugdtoernooicommissie,

Janco Akkerman


31-03-2022 17:03:53 - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport

Reacties