logo

Samen trainen voor de Leijenloop

Op donderdag 4 april gaan de Leijenloopclinics 2013 van start. Na een succesvol verloop vorig jaar – bijna 30 deelnemers – biedt de organisatie ook dit jaar professionele trainingen aan. Beginners, meer ervaren lopers, jong en oud: iedereen is welkom, want er wordt op maat getraind voor de Leijenloop op zaterdag 15 juni.


De Intersport Evink Leijenloop is in ruim een kwart eeuw uitgegroeid van een verenigingsloopje naar een professioneel loopevenement dat jaarlijks tegen de 300 lopers naar Opeinde trekt. Door het opzetten van de trainingen wil de organisatie lopers van elk niveau de kans geven om op een verantwoorde manier kennis te maken met de loopsport. In de gezamenlijke bijeenkomsten is er voor iedereen ondersteuning op maat en wordt er toegewerkt naar het lopen van 5 of 12 kilometer.

Belangstellenden kunnen zich tot en met 3 april aanmelden door een mail te sturen naar organisatie@leijenloop.nl. De kosten voor de elf bijeenkomsten bedragen €37,50 euro, inclusief een startbewijs voor de Leijenloop. Daarnaast krijgen de deelnemers een loopshirt en een kortingsbon aangeboden door sportspecialist Intersport Evink uit Drachten. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op www.leijenloop.nl.


07-03-2013 12:03:27 - Leijenloop | weekrapport

Reacties