logo

Leijenloop Commissie versterkt zich met Activiteitencommissie Opeinde en Loopgroep Opeinde

Dit jaar zal de dertigste editie van de Leijenloop plaatsvinden in Opeinde. Een hardloopwedstrijd over drie afstanden is een begrip in het hardloopcircuit. Korfbalclub de Pein organiseerde de afgelopen 29 edities ism SV Friesland de loop. Met deelnemersaantallen in de laatste jaren van net boven de honderd tot een recorddeelname van bijna 500 lopers is de derde zaterdag in juni altijd spectaculair. 

Dit jaar zal ook de activiteitencommissie Opeinde ondersteunen in de organisatie van dit dorpsevenement alsmede de loopgroep Opeinde.
Een loopgroep die de laatste jaren uitgegroeid is tot een grote kern hardlopers die op woensdag- en donderdagavonden in en rondom Opeinde de nodige kilometers maken.  De activiteitencommissie Opeinde organiseert jaarlijks diverse activiteiten in en om Opeinde en verhoogt daarmee de leefbaarheid van ons mooie dorp.

De mogelijke afstanden die men kan lopen zijn: 5,2 Km* - 12 Km - 21 Km, een halve marathon rondom de Leijen. Starttijd van de loop is vanaf 14.00 uur* en de start en finish zijn op sportpark Douwekamp aan de Healwei te Opeinde.
Inschrijving 5,2 Km = €4 en voor de 12 Km en 21 Km bedraagt deze €8.

*Route ~5,2 km en daarbij werkelijke afstand & starttijd(en) worden nog definitief gemaakt.

Voorinschrijving via www.leijenloop.nl.

De lopers die ook deze jubileumeditie mee willen doen kunnen zich nu reeds inschrijven via de leijenloop website op www.leijenloop.nl. Voorinschrijvers ontvangen €1 korting op het inschrijfgeld en voor hen ligt het borstnummer en veterchip op de zaterdag reeds klaar.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatie: organisatie@leijenloop.nl


10-05-2016 16:05:34 - Algemeen | Leijenloop | weekrapport

Reacties