logo

14-05-2022 22:05:31 Nevenactiviteiten op 25 juni 2022

Bekijk hieronder de schema's voor de nevenactiviteiten
Nevenactiviteiten ('s ochtends) (PDF-bestand)
Behendigheidsspel ('s middags) (PDF-bestand)

Een jaarlijks terugkerend onderdeel op het jeugdtoernooi is het Kangoeroe-evenement. Dit jaar zijn er zo'n 120 Kangoeroes van 15 verenigingen aangemeld die gedurende de ochtend en een klein gedeelte van de middag vermaakt zullen worden.

Klik op de link hieronder voor meer informatie
Programma Kangoeroes (PDF-bestand)

Wedstrijdleiding - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


21-04-2022 16:04:29 Jeugdtoernooi met G-teams

Voor het eerst doen er aan ons jeugdtoernooi ook G-teams mee. Dit zijn teams die bestaan uit spelers met een beperking. Er hebben zich hiervoor 4 teams aangemeld, te weten de G-teams van KV Oerterp, KV LDODK/Rinsma Modeplein, KV Flamingo’s en KV Leeuwarden. Ze spelen in 4-tallen monokorfbal, waarbij een wedstrijd 15 minuten duurt en ieder team 3 wedstrijden speelt. De G-teams zullen aantreden tijdens het middagprogramma van ons toernooi. De deelname van de G-teams aan ons toernooi is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Smallingerland via het budget Sportakkoord.

De voorbereidingen voor ons toernooi zijn op dit moment in volle gang. De indelingen van de klassen zijn klaar en ook het wedstrijdschema. Momenteel zijn we o.a. druk bezig met het vinden van voldoende scheidsrechters, het regelen van de velden en materialen, het werven van sponsors, de invulling (en maken van schema’s) van de nevenactiviteiten en het benaderen van vrijwilligers hiervoor. Zodra er voldoende scheidsrechters zijn kan er begonnen worden met hen wedstrijden toe te wijzen.

Genoeg te doen dus en dat doen wij als commissie met veel inzet en veel plezier, waarbij er regelmatig wordt vergaderd en er ieder jaar weer nieuwe uitdagingen zijn, waarvoor we ook iedere keer weer een oplossing vinden.

De toernooicommissie,

Evie, Anneke, Marrit, Koop en Janco

Janco Akkerman - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


31-03-2022 17:03:53 72e Jeugdtoernooi KC De Pein

Zoals reeds eerder bekend gemaakt zal ons jeugdtoernooi dit jaar plaatsvinden op zaterdag 25 juni.

Voor deze editie hebben zich 23 verenigingen aangemeld met totaal 117 teams. Voor het Kangoeroe-evenement zijn tot nu toe 122 Kangoeroes aangemeld. We zijn zeer verheugd met dit grote aantal. Volgens ons een teken dat het goed gaat met de aanwas van de jeugd.  

Voor het eerst krijgen G-teams (voor spelers met een beperking) de mogelijkheid aan ons toernooi mee te doen. Er hebben zich hiervoor drie teams aangemeld. We hopen nog op een vierde team, maar ook met drie teams zal het toernooi voor hen doorgaan.

Eerdere jaren was het “Grabbelbad” voor de pupillen een groot succes.  De toernooicommissie heeft daarom besloten deze activiteit dit jaar weer te organiseren. Voor de jongste jeugd zal tevens een optreden worden verzorgd door de Coolkids Party www.coolkidsparty.nl Voor de aspiranten en junioren is er weer een behendigheidsspel.

Ons toernooi vraagt ieder jaar een grote inspanning van de toernooicommissie en van de vele vrijwilligers, waar we gelukkig altijd zonder problemen een beroep op kunnen doen.

De voorbereidingen zijn dus in volle gang. Wij als commissie vertrouwen erop dat de vrijwilligers die binnenkort benaderd worden hun medewerking (weer) zullen toezeggen.

Voorts willen we alle eigen jeugdleden, hun ouders en alle seniorenleden er alvast op attenderen 25 juni vrij houden.

Voor meer informatie over ons toernooi zie: http://jeugdtoernooi.kcdepein.nl/

Namens de jeugdtoernooicommissie,

Janco Akkerman

Janco Akkerman - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport