logo

Pein F1 speelt gelijk tegen koploper!

Resultaat van wedstrijd De Pein F1 - Altijd Kwiek F1 (1-1) gespeeld op Opeinde (Gym) te 08 Feb 2011

De Pein F1-Altijd Kwiek F1 gespeeld op 8 februari 2011

Afgelopen zaterdag tegen de koploper gespeeld,en verloren met 4-0,dus vandaag wouden we niet verliezen.De eerste helft leek het gelijk te blijven,wij en ook altijd kwiek hadden vele kansen.Halverwege de eerste helft scoorde Leanne de 1-0!!!!Wij bleven goed verdedigen,en bleef het 1-0 tot de rust.Na de rust begon altijd kwiek erg sterk,maar wij bleven goed spelen.Op het laatst scoorde altijd kwiek toch nog de 1-1 (balen)Erg spannende wedstrijd,en hopelijk winnen we de volgende keer!!!

Groetjes,Maartje

=================================

Na de 4-0 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen koploper Altijd Kwiek F1 hebben de F-jes gisteren weer een topprestatie neergezet.

Afgelopen zaterdag hadden ze al gevochten als Peinder leeuwen.Dinsdag 8 februari was een inhaalwedstrijd en onder grote publieke belangstelling van ouders, pakes en beppes, d-pupillen en andere belangstellenden werd er wederom gestreden voor elke meter.

Onder toeziend oog van de scheidsrechter Trienke werd de prestatie van afgelopen zaterdag overtroffen.Na een doelpunt van Leanne, moesten de Peinder F-jes toezien dat Altijd Kwiek in de 2e helft toch nog langzij kwam.

Ondanks deze kleine teleurstelling een prestatie van formaat, tegen de koploper uit de Veenhoop, van deze eerstejaars korfballers uit Opeinde.

Bonnne


Geschreven door Gegenereerd tijdens migratie op 28-09-2011 22:09:34