logo

De Pein E1 ongeslagen kampioen.

Resultaat van wedstrijd De Pein E1 - Boelenslaan E1 (12-0) gespeeld op Douwekamp te 27 Oct 2007

OPEINDE - De E1 pupillen van de Pein moesten 27 oktober aantreden tegen Boelenslaan E1. De vorige ontmoeting werd gewonnen met 0-6.Tot nu toe is er nog geen wedstrijd verloren gegaan en wisten de Peinders tegen elke tegenstander tot nu toe op de 0 te houden. Qua scoren gaat het ook prima 48 doelpunten voor en 0 tegen (klasse!).

Het publiek dat in grote getale naar het Douwekamp was gekomen, zagen hoe de youngsters van KC de Pein kampioen werden. De 1-0 kwam op naam van Anouk Roelinga die van afsand de korf wist te vinden. De 3 volgende goals daarop werden door goed spelen en aangeven gescoord door Julian van Leer, Meriam Ferhane en Nynke Poppema, met nog een paar minuten te spelen was het Nynke Poppema die de ruststand bepaalde op 5-0.

In de pauze, met een lekker warm kopje thee, werd er even besproken dat we meer om de korf heen moesten spelen en niet meteen richting de korf moesten en alleen maar schieten.

De tweede helft was het meteen Sjoukje Klooster die met een prachtige doorloopbal goed aan gegeven door Pieter Faber en een afstand schot de stand naar 7-0 tilde. De Pein speelde mooi creëerde heel veel kansen alleen de afronding wilde niet echt lukken. Het was weer Anouk Roelinga die haar tweede goal door de korf mikte, Anouk die dit jaar net is begonnen samen met Karlijn De Vries doen het super goed, klasse meiden jullie komen er wel! De stand was inmiddels al 8-0, bijna kampioen, maar de wedstrijd duurt nog 10 minuten voor dat we een feestje kunnen vieren. Ruurd Riemersma en Nynke Poppema wisten elk nog 2x te scoren en zo wist De Pein E1 een super score van 12-0 neer te zetten. Na het einde van de wedstrijd werden er nog strafworpen genomen ook die wisten we te winnen met 6-5.

De kinderen waren apetrots, ze worden niet elke dag kampioen. We kregen van de Jeugdcommissie allemaal een roos, En van sponsor Occasionhal Frans en Sjoerdtsje Corpier een lekkere medaille van chocolade. Heel erg bedankt. In de kantine stond ons nog gebak, ranja en een ijsje te wachten.

Nu het veld seizoen weer is afgelopen gaan we de zaal weer in, We hebben een prima veld seizoen gespeeld 60 doelpunten voor en 0 tegen.In de zaal spelen we een klasse hoger en zal niet alles meer zo makkelijk gaan. De ouders alvast bedankt allemaal voor het rijden, Zonder jullie konden we geen wedstrijd meer spelen.

Groetsjes Liekele Jeltema


Geschreven door Gegenereerd tijdens migratie op 28-09-2011 22:09:34