logo

De Pein 2 wordt eraf geschoten.

Resultaat van wedstrijd De Pein 2 - V. en V. (G) 2 (7-15) gespeeld op Douwekamp te 12 Oct 2002

Op de zaterdagmiddag moest de Pein 2 aantreden tegen VenV 2 uit Garijp. Op de koude herfstmiddag bleek VenV echter beter op schot en bijna elke bal vloog erin verdedigd of nietâ¦

Voor de Pein begonnen in de verdediging; Foppe Antonides, Jan Varwijk, Wippie v/d heide en Anneke Haarsma en het 1e aanvalsvak werd bezet door Evie Riemersma, Doetie Antonides, Klaas Veenstra en Sido de Wal. VenV opende de score en maakte ook de 0-2 kort daarna. Aan de zijlijn werd door velen betwijfeld of deze beide doelpunten wel goedgekeurd mochten worden, want als je iemand de vingers "bij wijze van spreken" in de neus kan steken dan verdedig je correct. De scheidsrechter zag dat anders en keurde beide treffers goed. Door te haastig spel van beide vakken in de aanval werd de bal keer op keer verloren voor er gescoord kon worden en VenV schoot uit elke hoek vandaan. De Pein kon nog aardig druk zetten, maar er werd bijna niet gevloten voor verdedigd schieten dus de VenV goals rolden er rustig in.

Na de rust werd er meer op de rebound gelet door de Pein en zo werd de bal sneller teruggebracht naar de aanval, maar daar kwam men steeds moeilijker tot schot en rolden de ballen steeds net uit de korf. VenV had in de tweede helft meer geluk en vooral de Garijpster dames deed de Pein de das om. Met nog 1 veldwedstrijd voor de boeg wordt er al druk naar de toekomst gekeken en hopelijk put de Pein 2 uit een goed zaalseizoen weer nieuwe energie om na de winterperiode de broodnodige punten te pakken om degradatie tegen te gaan. Volgende week tegen Kinea 2 kan een overwinning nog zorgen voor een goed gevoel voor de zaalcompetitie, maar dan zal er nog meer gestreden moeten worden en hopelijk komt daarmee de scherpte ook weer terug bij het hele team.


Geschreven door Gegenereerd tijdens migratie op 28-09-2011 22:09:34